Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/bellabettien.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Tijd voor boodschappen | Bella bettien

Sommige mensen kunnen eens per week in één keer alle boodschappen voor de hele week binnenhalen. Anderen geven de voorkeur aan elke dag een paar boodschappen. Weer een ander gaat er exact tussenin zitten. Wat jouw voorkeur ook heeft, je zult ze moeten doen, wil je dat er eten op tafel komt. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel verschillende handigheden bij gekomen om het jou als klant makkelijk te maken. En omdat boodschappen doen niet ieders favoriete bezigheid is, geven we je in dit artikel enkele tips en trics om het allemaal wat makkelijker en aangenamer te maken. Zo doe ook jij je boodschappen weer met groot plezier.

Boodschappen bij de groothandel doen

Groothandels zijn bedrijven die grote partijen goederen inkopen en deze tegen scherpe prijzen doorverkopen. Dat doorverkopen gebeurt meestal aan andere bedrijven, organisaties of instellingen, de zakelijke klant dus. Hoewel de meeste groothandels enkel voor de zakelijke klant toegankelijk zijn, zijn er ook groothandels die zich richten op particulieren. Zo kun je bijvoorbeeld als particuliere klant terecht bij Groothandel Albatros. Hier kun je boodschappen in bulk tegen een scherpe prijs kopen. Lekker makkelijk, omdat je direct een mooi voorraadje in huis hebt, maar ook erg fijn voor de portemonnee. De boodschappen zijn immers scherp geprijsd. 

Boodschappen thuis laten bezorgen

Steeds meer supermarkten en lokale winkeliers bieden ook een bezorgservice aan. Zeker in de Corona tijd was dit erg populair. Je kunt enkele dagen van tevoren je huis even doorlopen en de boodschappen in je app zetten. vervolgens bestel je deze en worden ze bij je aan de deur thuis gebracht. Je hoeft de deur dus niet uit. Niet alleen bespaar je hiermee een hoop tijd, ook voorkom je op deze manier impulsaankopen. Eigenlijk een goede bespaartip dus.

In de supermarkt

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om gewoon met je boodschap tassen en kratten naar de supermarkt te gaan. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Gewoon zonder voorbereiding en laat je leiden door de aanbiedingen en kijk in de winkel waar je zin in hebt. Vaak is dit niet erg goed voor je portemonnee. Je ziet aanbiedingen voorbij komen, die je eigenlijk niet perse hoeft te kopen, maar toch stop je ze in je winkelwagen. Met een boodschappenbriefje heb je deze impulsaankopen veel minder snel. Ook is het verstandig geen boodschappen te gaan doen wanneer je nog niet gegeten hebt. Door die lekkere trek, verdwijnen er steeds meer lekkernijen in je kar.